Me olemme sinun turvanasi!

Turvatun Muuton keskiössä on väkivaltaa kokenut tai sen uhan allaoleva ihminen. Palvelu räätälöidään aina sinun yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Olemme mukanasi turvaamassa omaisuutesi muuttoa uuteen kotiisi. Luottamuksellinen palvelumme pitää sisällään sosiaalityön ja turvallisuusalan ennaltaehkäisevän näkökulman.

Näin prosessi etenee

Ota yhteyttä

Meitä sitoo vaitiolovelvollisuus ensimmäisestä yhteydenotostasi lähtien. Ensimmäisessä vaiheessa käymme läpi tilanteesi puhelimitse, jonka jälkeen sovimme mahdollisen  tapaamisen. Tämä vaihe on sinulle täysin maksuton.

Tilanteen kartoitus

Ensitapaaminen suoritetaan yhdessä sovitussa paikassa ja se vie aikaa tunnin. Tapaamisella kartoitetaan kokonaistilanne, jonka pohjalta teemme tarjouksen palvelusta. Tämä vaihe on sinulle täysin maksuton.

Tarjous palvelusta

Saat sähköpostiisi kirjallisen tarjouksen suoritettavasta palvelusta. Tarjous sisältää hinnan lisäksi yksilökohtaisen työn erittelyn ja arviomme turvallisuusuhasta. Tämä vaihe on sinulle täysin maksuton.

4. Muutto

Huolehdimme kanssasi muuton yhteisen sopimuksen mukaisesti. Turvaamme sinua muuton aikana niin, että sinun oikeus koskemattomuuteen ja omaisuuteesi säilyy. Olemme sinun tukenasi koko prosessin ajan, emmekä jätä sinua yksin sen missään vaiheessa.

5. Tilanteen purku

Prosessi päättyy sinun kanssasi tilanteen purkuun joka suoritetaan heti muuton jälkeen. Tilanteen purussa käymme läpi tehdyn muuton, puhumme ja kuuntelemme niitä tunteita joita tilanne on sinussa herättänyt.